0
Kind basketbal

Click Sport Netwerk

Word lid van het Click Sport Netwerk en vergroot uw naamsbekendheid in de Kempen op het gebied van sport, bewegen en bevorderen van gezond gedrag.

Click Sport brengt kinderen in contact met verschillende sportaanbieders en -verenigingen in de Kempen. Dit om kinderen bekend te maken wat er allemaal te beleven valt op sportgebied in de Kempen. Om de sportaanbieders en sportverenigingen hierin te ondersteunen heeft Click Sport diverse samenwerkingsverbanden binnen een netwerk.

  • De sportaanbieder of sportvereniging kan gebruik maken van een plaatsing op de Kempen Sportkaart om de vindbaarheid voor het toekomstige jeugdlid te vergroten.
  • Door te adverteren in het Click magazine. Het Click magazine wordt vier keer per jaar uitgebracht in een oplage van 6000 stuks en bereikt ieder gezin in de Kempen gemeenten Eersel, Bladel en Reusel- De Mierden. Wel is het een vereiste dat de advertentie  gerelateerd is aan sport, bewegen of een gezonde leefstijl .

 

Hieronder vindt u meer informatie over de betreffende samenwerkingen.

Uw vereniging op de Kempen sportkaart?

Graag zien wij zoveel mogelijk kinderen in beweging. Hiervoor willen we kinderen helpen in hun zoektocht naar het vinden van een passende sport. Alle sportaanbieders en -verenigingen krijgen een prominente plaats op de Kempen Sportkaart waardoor zij gemakkelijker te vinden zijn door ouders en kinderen. Dit bronzen partnerpakket wordt u vrijblijvend geschonken.

Wilt u meer naamsbekendheid en nog gemakkelijker te vinden zijn voor potentiele nieuwe leden dan kunt u kiezen voor een zilver of goud partnerpakket. Klik hier voor meer informatie.

Adverteren bij Click Sport

Naast het in kaart brengen van alle sportaanbieders en -verenigingen op de Kempen Sportkaart, kunt u er ook voor kiezen om uw bedrijf/product te promoten in het Click magazine. Het Click magazine wordt voorafgaand aan een Click periode uitgereikt op school. In het magazine vindt u niet alleen alle informatie rondom het naschoolse sportaanbod, maar ook staan er verschillende redactionele stukjes, foto’s, prijsvragen en nog veel meer in. Dat is dan ook de rede dat het magazine graag door ouders en kinderen gelezen wordt.

Het Click magazine bereikt meer dan 6.000 huishoudens! Een mooie kans om uw aanbod/product op een eenvoudige wijze onder de aandacht van ouders en kinderen te krijgen.

Voor meer informatie over advertentiekosten en mogelijkheden tot adverteren, neemt u contact op met: netwerk@clicksport.nl