0
bool(false)
Kids naar ouders switch knop
Kind fietsen

Laatste nieuws

Bekijk hier het nieuws rondom alle sportieve activiteiten in de Kempen.

Rugby iets voor jou?

Rugby, een sport voor stoere jongens en meisjes!

Houd je van samen spelen en hard werken in een team? Ben je graag buiten en vind je het niet erg om vies te worden? Dan is rugby spelen bij rugbyclub De Pitbulls in Arendonk vast wel iets voor jou. Ondanks dat je mag tackelen, aan t-shirts trekken, de bal wegschoppen of (achteruit!) gooien is RESPECT het allerbelangrijkste bij dit spel. Kom maar meedoen, we hebben jou er graag bij! De eerste 4 trainingen zijn gratis.

Wie? Alle jeugd tussen de 8 en 18 jaar is welkom
Wanneer? Woensdag en vrijdag van 18.30-20.00 uur
Waar? Postelboershof Wampenberg 135 Arendonk (slechts 5 km van sportpark Reusel)

Click Sport Indoor

Click Sport Indoor zal op woensdagmiddag 14 maart gaan plaatsvinden in de X sporthal in Bladel.
Een evenement waar de juffen en meesters van Click Sport samen met alle verenigingen uit de Kempen een geweldig sportieve middag van gaan maken.

Be there!

image

Golf Arrangement

Hole in One!

Golf speel je op een speciaal daarvoor gemaakte baan (the green) waarin een aantal holes liggen. De bedoeling van de sport is dat je met behulp van verschillende golfclubs en zo weinig mogelijk slagen een golfballetje in een hole slaat. Er zijn verschillende golfclubs die je voor de slagen kunt gebruiken. Om te ‘chippen, ‘putten’, ‘pitchen’ , ‘swingen’ of de bal uit de bunker te slaan heb je een andere golfclub nodig. Heb jij altijd al eens willen golfen, dan is dit je kans. Onder begeleiding van een golfpro, kun je op de green van De Achterste Hoef een clinic komen volgen. En weet je wat zo leuk is? Je hele familie mag mee! Op  www.golfbaan-achterstehoef.nl/click lees je alles over dit mooie aanbod.

 

Golfaanbod door golfbaan De Achterste Hoef

INFORMATIE

Wanneer:                          Start woensdag 17 mei t/m woensdag 5 juli (8 woensdagen)

Tijden:                               18.30 – 19.30 uur

Wie:                                   Kinderen en ouders (uit 1 gezin)

Einddoel:                          Behalen baanpermissie incl. theorie examen NGF en clubregistratie

Minimale leeftijd:           8 jaar

Aantal deelnemers:        Minimaal 10 deelnemers

Extra informatie:             www.golfbaan-achterstehoef.nl

Inschrijven via:                info@golbaan-achterstehoef.nl

Het pakket heeft een totaalwaarde van €508,25 p.p. maar door de intensieve samenwerking krijgen de Click Sport deelnemers een korting van 81% voor de eerste deelnemer en 85% voor de opvolgende deelnemer uit dezelfde familie.  

INHOUD PAKKET:

 • 8 golflessen van een golf pro
 • Inclusief materiaalhuur en ballen
 • Clubregistratie tot einde van het jaar 2017
 • Theorieles en examen

INHOUD LESSEN & DATA:

 • Les 1 – 10 mei – Putten & Chippen
 • Les 2 – 17 mei – Chippen & Pitchen
 • Les 3 – 31 mei – Swing & Putten
 • Les 4 – 7 juni – Theorieles
 • Les 5 – 14 juni – Bunker & Swing
 • Les 6 – 21 juni – Chippen & Swing
 • Les 7 – 28 juni – Baanles & Etiquette & Regels
 • Les 8 – 5 juli  – Theorie & examen

 

Extra aanbod “BEHALEN HANDICAP 54”

Na het behalen van de baanpermissie kan er bij interesse vanuit de deelnemer door de golfbaan een buddy (marker) worden toegewezen en kan een kind en/of ouder een qualifying kaart lopen en hun HCP 54 behalen. De buddy regelen wij vanuit golfbaan De Achterste Hoef. De Greenfe zal zelf gereserveerd en bekostigd moeten worden. Meer informatie hierover vind je op www.golfbaan-achterstehoef.nl.

Click Snow

Zoef over de sneeuw…

Je kunt natuurlijk altijd met een sleetje van een berg afglijden maar op ski’s of een snowboard is dat nog veel vetter! Zie je jezelf al over de piste zoeven, met je stoere skibril op, indruk maken op de rest? Dan is het verstandig om eerst te leren sturen en remmen. Ga je niet af als je een keer in Oostenrijk bent… De komende periode kun je bij Montana Snowcenter de beginselen van het skiën of snowboarden leren. Speciaal voor beginners is er een leuk lespakket samengesteld. Nieuwsgierig, bekijk dan snel onze pakketten voor meer informatie!

Algemene informatie:

Het lessenpakket is voor de beginnende skiërs of snowboarders. We bieden het skiën vanaf 6 t/m 12 jaar, en het snowboarden vanaf 8 t/m 12 jaar aan. Het lessenpakket van 1 uur per week gedurende 8 weken inclusief materiaal en helm, exclusief kleding. In verband met de temperatuur in de hal (-2 tot –6 graden Celsius) is het raadzaam te zorgen voor warme (ski-) kleding. Het dragen van handschoenen is verplicht. Voor algemene informatie kunt u ons telefonisch bereiken of de website raadplegen: 040-207 18 88 of www.montana-snowcenter.nl

INFORMATIE

Wanneer:             Start woensdag 17 mei t/m woensdag 5 juli (8 woensdagen)
Tijden:                  14.15 – 15.15 uur bij voldoende aanmeldingen start de tweede groep om 15.30 uur
Wie:                      Skiën voor kinderen vanaf 7 t/m 12 jaar
Kosten:                €95,- inclusief materiaal en helm, exclusief kleding.

Snowboarden voor kinderen vanaf 8 t/m 12 jaar

Inschrijven:         Pakket 7 (skiën)
Pakket 8 (snowboarden)

Benodigdheden:              Warme kleding en verplicht handschoenen

Extra informatie:              www.montana-snowcenter.nl

 

INHOUD PAKKET:

 • 8 ski of snowboardlessen van gecertificeerde leraren.

 

Extra aanbod

Ook voor ouders, broers en zussen zijn er mogelijkheden om vrij te skiën/snowboarden tegen een gereduceerd tarief. (let op: u dient wel ervaring te hebben in het skiën/snowboarden). Helaas is het niet mogelijk om deel te nemen aan de lessen.

Jeugdkampioen huldiging tijdens Eersel Beweegt

Eersel Beweegt!
Wil jij graag wat fitter en gezonder worden? Naast gezond eten en voldoende rust levert ook regelmatig bewegen hieraan een belangrijke bijdrage. Beginnen met bewegen is mooi, maar blijven bewegen is nog veel belangrijker! Het belangrijk dat je een activiteit doet die je leuk vindt. Wil jij weten welke sport het beste bij jou past? Kom dan 25 september 2016, tijdens “De Europese week van de sport”, vanaf 13.30 uur naar de Nieuwstraat/Markt in Eersel.

Hoe werkt het?
Niet iedereen is geschikt voor jongleren. En niet iedereen sport graag samen met anderen. Hou je niet van dieren, dan zul je niet graag op de rug van een paard klimmen. Welke sport past nu goed bij jouw persoonlijkheid, bij je leefstijl en je interesses? Kom dit ontdekken op zondag 25 september 2016.
Op deze zondag vindt namelijk Eersel Beweegt plaats. Er zijn verschillende verenigingen die jou helpen met het zoeken naar een leuke hobby, of misschien vind je het wel leuk om een keer iets anders te proberen. Net als bij Click sport.
Aan de volgende activiteiten kun jij aan meedoen:

– Stormbaan, Springkussens, Korfbal, Honkbal, Handbal, Tennis, Dansen, Bubble ball, Krav Maga, Scouting , Fietsen , atletiek, verschillende zwemactiviteiten in de Albatros (aqua-kids *, snorkelen *, duiken , vrij zwemmen *, aqua-bubbel ballen *) en nog veel meer.

Voor de ouders, ooms, tantes en opa’s en oma’s zullen er over de dag verschillende modeshows op de markt in Eersel worden gehouden.

Hou jij sowieso al van hardlopen? Kom dan meteen om 9.45 uur en loop een hardloopwedstrijd mee. Je kan je hiervoor opgeven via deze website:www.parelrun.nl. of via de flyer die je op school hebt meegekregen.

Is een klasgenootje of vriendje kampioen geworden in de gemeente Eersel? Kom hem/haar dan aanmoedigen tijdens de huldiging ( om 13.30 uur) en zie hoe hij/zij een medaille in ontvangst neemt. Verder zijn er super leuke optredens op de Markt!

Kortom van alles te beleven, voor jong en oud, tijdens Eersel Beweegt.

Wij zien jullie graag op zondag 25 september! Tot dan.

* Duiken: vanaf 8 jaar
Snorkelen: minimaal diploma A
Aqua-kids: minimaal diploma A
Vrij zwemmen: voor iedereen, kinderen zonder A diploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen in het water (volwassenen moet dus mee in het water)
Aqua-bubbel bals: voor iedereen

Europese week van de sport

Vanaf zaterdag 17 september t/m zondag 25 september staat de Europese week van de sport voor de deur. In deze week zal er door het gehele land tal van sportactiviteiten en evenementen worden georganiseerd om jullie kennis te laten maken met alle sporten die er maar te bedenken zijn! Als sportfanaten in de Kempen hebben wij als gymmeesters en -juffen natuurlijk niet stilgezeten.

In de Europese week van de sport hebben wij een groot spel bedacht voor alle kinderen uit de Kempen. Gedurende deze week is het de bedoeling dat jullie op zoek gaan naar een geheime sport. Jullie kunnen achter de sport komen door hints te verzamelen die via verschillende mediakanalen wordt verspreid. Denk hierbij aan de Click sport Facebook pagina, het Click Magazine, de website van Locked escape rooms, maar ook tijdens de gymlessen zullen er hints worden gegeven. Extra goed opletten dus! Wanneer jullie denken het juiste antwoordt te hebben ontfutseld kunnen jullie je antwoordt opsturen naar geheimdersporten@gmail.com