0
Kind tennis
default-icon
Datum
Datum
Datum

Click sport outdoor

Dit jaar bestaat Click Sport 10 jaar en dat willen we groots gaan vieren.

Click Sport is het naschoolse sportprogramma, waar kinderen kennis maken met de verschillende sporten, om uiteindelijk een sport te kiezen die echt bij hen past. Click Sport wordt georganiseerd in samenwerking met Onderwijsstichting KempenKind, RBOB, Veldvest en de Kempische sportverenigingen en sportaanbieders. De Kempengemeenten zijn Bergeijk, Eersel, Bladel en Reusel- De Mierden

Het 10-jarig jubileum feest van Click Sport willen we gaan vieren op woensdag 28 juni 2017 van 13.30 – 16.30 uur op sportpark de Dieprijt in Eersel. Op deze middag kunnen de kinderen van de basisscholen uit de Kempen allerlei sporten proberen tijdens clinic- en demoactiviteiten. Vorig jaar hebben we al een Click Sport Indoor georganiseerd in de X-sport sporthal in Bladel waar een kleine 1000 kinderen aan deel hebben genomen! Het beloofd dus een gezellige drukke dag te worden, waar de kinderen naar hartenlust kennis kunnen maken met de verschillende sportdisciplines die in de Kempen te beoefenen zijn.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden als jullie samen met ons het Click feestje willen komen vieren. Kom je ook? Klik dan hier en meld je aan!

Delen op