0
Kind tennis
72C87636-5BE3-48F6-A431-BA3AE47203C7
Datum
Datum
Datum

Kampioenhuldiging Bladel

Beste kinderen en ouders van de gemeente Bladel,

Bijna is het weer zo ver…. De sport en cultuur kampioenen huldiging van de gemeente Bladel.
Op vrijdag 14 juni 2019 zullen de jeugdige (t/m 18 jaar) sport en cultuur talenten van onze gemeente weer gehuldigd worden op de markt in Bladel.
Met (hopelijk) veel publiek zullen deze dag de sport en cultuurkanjers in het zonnetje gezet worden, gehuldigd met een medaille (uit handen van Burgemeester, wethouders en Click juffen en meesters) en uiteraard voorzien worden van een hapje en een drankje.
Net als vorig jaar zal dat plaats gaan vinden tijdens het Bladel Beach Volleybal weekend.

Voor en tijdens de huldiging is er van alles te beleven op de markt in die enorme zandbak van de Bladelse beachvolleybal organisatie. Zo zal Click Sport het jaarlijkse Click Beach evenement weer organiseren tussen 16.00 uur en 18.00 uur, waar onder andere de volgende activiteiten worden aangeboden; Stormbaan, beachvolley en andere beach games
Ook zal de mascotte ‘Kick van Click’ weer aanwezig zijn om met de kinderen op de foto te gaan.

De sportverenigingen zijn inmiddels al benaderd om hun kampioenen door te geven aan de organisatie. Echter merken we dat die uitnodiging niet altijd bij de kinderen aankomt. Ook is het moeilijk om de culturele prestaties boven water te krijgen. Daarom deze oproep aan al de sport- en cultuurbeoefenaars. Heb je het afgelopen jaar een bijzondere prestatie op cultureel of sportief gebied geleverd, geef je (of je team) dan op door een mailtje te sturen naar: s.wagenaars@bladel.nl.

Dan tot slot nog het fenomeen Awards. Tijdens de sport en cultuur kampioenen huldiging zullen ook een aantal awards uitgereikt worden. Deze zijn bedoeld om mensen in het zonnetje te zetten die het afgelopen jaar iets bijzonders hebben gedaan binnen de sport- en cultuurwereld. Bijvoorbeeld de vrijwilliger van het jaar of iemand die na een lelijke blessure een prachtige comeback heeft gemaakt. Of……vul maar in. Ken jij zo iemand? Nomineer hem of haar dan door een mailtje te sturen naar: s.wagenaars@bladel.nl ,met daarin de naam van die persoon en waarom je hem of haar nomineert.

We hopen van harte op enorm veel aanmeldingen en opkomst, zodat we er samen een geweldig feest van kunnen maken.

Met cultureel en sportieve groet,

De Werkgroep Bladel Beach Volleybal – Click Beach – Kampioenen huldiging gemeente Bladel

Delen op