0
Kind tennis
SBT afbeelding
Datum
Datum
Datum

Scholenbasketbaltoernooi BC Bladel

Basketbalclub Bladel organiseert op maandag 17 april voor de 9e keer het scholenbasketbaltoernooi voor kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8 van de verschillende basisscholen in de Kempen en alle eerstejaars leerlingen van het Pius-x college Bladel. BC Bladel staat bekend als een gezellige club waarbij iedereen binnen een veilig klimaat op een pleziervolle en uitdagende wijze kan deelnemen aan de sport. Tijdens het toernooi is er de mogelijkheid om uw kind aan te moedigen vanaf de tribune, maar mag u ook als coach tijdens het spel begeleiden. Wij nodigen u en uw kind bij deze dan ook graag uit om een kijkje te nemen of deel te nemen aan het toernooi.

Locatie:                 X- sporthal Bladel.
Tijd:                        Groepen 5 t/m 8 van 13:00 uur tot +/- 17:00 uur.

Categorieën:

Groep 5/6 Gemengd
Groep 7/8 Jongens
Groep 7/8 Meisjes
Groep 7/8 Gemengd
Leerjaar 1 Gemengd
Leerjaar 1 Jongens
Leerjaar 1 Meisjes

Inschrijven:
De inschrijving voor het toernooi willen we dit jaar op de volgende manier organiseren. We streven naar teams die bestaan uit 5 kinderen namelijk; 3 veldspelers en 2 wisselspelers. Individueel inschrijven is ook mogelijk! Wij delen uw kind dan in bij een team naar keuze.

Inschrijven kan door hier te klikken of via de website van BC Bladel onder het kopje events -> scholenbasketbaltoernooi.

Ook kan men zich inschrijven via het inschrijfformulier wat door de vakleerkrachten tijdens de gymles wordt uitgedeeld.

Kosten:
Deelname aan het toernooi bedraagt 1 euro per deelnemer. Hierdoor kunnen we het toernooi kosteloos organiseren. Hartelijk dank voor uw aandacht en hopelijk tot ziens op maandag 17 april 2017.

 

Prijzen:
De winnaars maken naast medailles ook kans op andere leuke basketbalprijzen zo zijn er binnen het toernooi basketbal eredivisie tickets te winnen en kwalificeren de winnaars zich voor het NK scholenbasketbaltoernooi in Den Haag (later hierover meer)!!

Delen op