0
Kind tennis
Datum
Datum
Datum

Schoolbasketbaltoernooi

Geachte ouders/ verzorgers,

Basketbalclub Bladel organiseert op vrijdag 16 februari 2018 voor de 10e keer het scholenbasketbaltoernooi voor kinderen uit groep 3, 4, 5, 6, 7 en 8 van de verschillende basisscholen in de Kempen. BC Bladel staat bekend als een gezellige club waarbij iedereen binnen een veilig klimaat op een pleziervolle en uitdagende wijze kan deelnemen aan de sport. Tijdens het toernooi is er de mogelijkheid om uw kind aan te moedigen vanaf de tribune, maar mag u ook als coach tijdens het spel begeleiden. Wij nodigen u en uw kind bij deze dan ook graag uit om een kijkje te nemen of deel te nemen aan het toernooi.

Locatie:                X- sporthal Bladel.
Tijd:                     Groepen 3 en 4 van 10.00 uur tot 12.30

Groepen 5 t/m 8 van 13:00 uur tot +/- 17:00 uur.

Categorieën:       Groep 3/4 Gemengd

Groep 5/6 Gemengd

Groep 7/8 Jongens

Groep 7/8 Meisjes

Groep 7/8 Gemengd

Inschrijven:
De inschrijving voor het toernooi willen we dit jaar op de volgende manier organiseren. We streven naar teams die bestaan uit 5 kinderen namelijk; 3 veldspelers en 2 wisselspelers. Individueel inschrijven is ook mogelijk! Wij delen uw kind dan in bij een team naar keuze.

Inschrijven kan via het bijgevoegd inschrijfformulier ingevuld in te leveren in de Click box bij jullie op school. Het basketbaltoernooi wordt dit jaar kosteloos georganiseerd, waardoor wij jullie graag tegemoet zien!

Vorig jaar zijn er mooie prijzen gewonnen waarbij twee teams een eredivisie wedstrijd hebben mogen aanschouwen. Ook dit jaar zullen er weer super gave prijzen worden uitgereikt!

Graag zien we jullie op vrijdag 16 februari 2018 op het scholenbasketbaltoernooi!

Met sportieve groet,

Commissie Scholen Basketbal Toernooi,

Joris Klerks & Benthe van de Brink

Delen op