0
Kind tennis
schoolkorfbal-logo
Datum
Datum
Datum

Schoolkorfbaltoernooi

SCHOOLKORFBALTOERNOOI VOOR GROEP 3 t/m 8.

Woensdag 12 april 2017

Korfbalverenigingen Fortuna ’68, Steensel, Vessem en Winty i.s.m. Gemeente Eersel en KNKV

Hallo jongens en meisjes!

Op woensdag 12 april 2017 zal er weer een schoolkorfbaltoernooi georganiseerd worden bij Korfbalvereniging Fortuna ’68, Sportpark De Breemakker in Knegsel. Na daverende successen van de 6 voorgaande jaren willen we jullie weer uitnodigen om hieraan deel te nemen en om de eer van je school hoog te houden.

Je speelt tegen teams van andere basisscholen uit de gemeente Eersel. We starten om 13.30 uur en het duurt ongeveer tot 17.00 uur. Je kunt je als team opgeven. Verzin een leuke naam. Om mee te doen heb je minimaal 4 personen maximaal 6 personen nodig voor 1 team. Per team moet je 1 begeleider opgeven. Lukt dit echt niet, laat dit dan weten op je aanmelding, misschien kunnen wij dan iemand regelen. Neem sportschoenen met noppen mee!

Let op! Dit jaar is er iets nieuws. Finalisten van dit toernooi mogen door naar het Kempisch toernooi. Tijdens dit toernooi komen alle finalisten van de Kempen samen om te strijden voor een Kempische schoolkorfbal titel. Dit toernooi zal gehouden worden op woensdagmiddag 31 mei. Meer informatie hierover komt na het toernooi.

DOE JE MEE ? Geef je dan nu op door het formulier in te vullen en te mailen naar: schoolkorfbaleersel@gmail.com. Dit kan tot en met maandag 20 maart.

Je aanmelding is pas definitief als je een ontvangstbevestiging gehad hebt. Heb je deze na je aanmelding niet gehad, laat dit dan weten via de mail.

 

Delen op